Bel direct: 
033 753 95 04
Boek hotel

Over ons

Queens City Hotel en Vintage Bakery Café is gelegen aan de Groenmarkt, een prachtig pittoresk plein aan de voet van de St. Joriskerk. Midden in het historische stadscentrum van Amersfoort en midden in het bruisende uitgaansleven.
Queens Vintage Bakery Cafë & City Hotel 
Paula Bouwer

WELKOM BIJ QUEENS

Bedankt voor je bezoek aan onze site!

A little bit of history

We had a dream!  In 2007 startten we met Queens Amersfoort! We wilden een leuke zaak met versgemaakt eten en drinken met een schattig klein city hotelletje starten!  Een pittoresk restaurant met ontbijt, lunch en high tea. Amersfoort op de kaart zetten met unieke stedentrips in hartje stad! En dat is gelukt! Nu al meer dan 14 jaar zelfs!

Sinds maart 2020 hebben we als eerste in Nederland een naaiatelier voor mondkapjes: 't Mondkapjes Atelier! 

Persoonlijke aandacht vinden we fijn en we genieten van de leuke mensen die ons bezoeken! Elke dag maken we Amersfoort een stukje mooier!  We houden van duurzaam, natuurlijk, puur, no waste en zelf dingen maken en bakken! We really do care! 

Ontmoeten, verbinden, gezelligheid en warmte.  Dat is waar we blij van worden!

Kom ook eens langs, boek een kamer, maak een praatje, neem een kopje koffie of thee en 'relax a little bit'!

'Our job is to make you happy'.  
Het idee van Queens City Hotel en Vintage Bakery Café komt uit Canada! My home & native land !
Canada, daar is Paula geboren! Daar heb ik leren bakken van mijn moeder, van mijn lieve buurvrouw Joyce Dalrymple, maar ook op mijn Canadese lagere en middelbare school. Een heerlijke tijd! We hadden een grote tuin en moeder maakte ook alles graag zelf! Jams, taarten, koekjes! Van alles! Naast de Canadese roots zijn er ook Indische roots (mijn moeder heeft lang in Indonesië gewoond en mijn opa is daar begraven). Gastvrijheid, lekker eten en drinken dat hoort er allemaal bij! 

Ook wij houden ervan om goede, verse, biologische en natuurlijke ingrediënten te gebruiken, en maken graag veel zelf! Dan smaakt alles net wat lekkerder! Ook koken we zonder zakjes of pakjes.. Zeezout en biologisch zwarte peper als basis is heerlijk! 

Kom je gauw eens lang?

See you soon! 
Ons team heet je van harte welkom!

Brogan & Paula & alle andere Queens!

Waar hebben jullie zin in?

Hebben jullie zin in wat lekkers te eten? Je kunt bij ons terecht voor heerlijke lekkernijen tijdens een:
Ontbijt
We zijn dol op ontbijtjes maken!
Brunch
Zin in een heerlijke brunch?
Lunch
Simpel en goed! Nr. 1 is de smaak! 
High Tea
Al bijna 15 jaar lekkernijen!
Hotel
Sfeervol, klassiek en kleurrijk!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram