Bel direct: 
033 753 95 04
Boek hotel

Hotel in Amersfoort

Sfeervol, klassiek, kleurrijk ....
The Queens is een mix van sferen, kleuren en voorwerpen die we in de loop der jaren hebben gekocht en gekregen, of die van bijzondere betekenis zijn. Een unieke sfeer maar met de modernste gemakken.

Prijs vanaf

Per nacht
€49
boek nu
Ons hotel bevindt zich direct boven onze bakery en bestaat uit 4 volledig ingerichte kamers met eigen badkamer, een centrale kitchenette en dakterras. De eigen ingang van het hotel bevindt zich aan de zijkant van het gebouw en is voor onze gasten 24/7 geopend.

De oude stad Amersfoort is gesticht rond 1028. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen die bepalend zijn voor de sfeer in de historische binnenstad. Smalle straatjes en grote pleinen met veel terrassen maken Amersfoort erg populair onder de lokale bevolking en toeristen.
Queens hotel in Amersfoort
Amersfoort hotel kamer in het centrum
Boek een hotel in Amersfoort

ontbijt

Een heerlijk ontbijt op verzoek
Je kunt het uitgebreide continentale ontbijt reserveren bij het boeken van je kamer of via reserveringen in het menu van de website. Alles is vers en met de hand bereid, dus we kunnen je ontbijt klaarmaken zoals jij dat wilt.

Vieren!

We trakteren je op iets lekkers!
Iets te vieren? Dat kan in ons Vintage Bakery Cafe! Van babyshower tot kinderfeestje, van verjaardagsfeestje tot gezellige borrel of voor een full-service High Tea of High Wine.

hotel kamers

4 hotelkamers met vintage thema
Alle 4 onze kamers zijn verschillend van opzet maar ongeveer even groot. De kamers bestaan uit een woonkamer met een vide waar zich het tweepersoonsbed bevindt. Het slaapgedeelte is daarom alleen bereikbaar met een trap en is niet geschikt voor mindervaliden.

Relax & Enjoy

4 hotelkamers met vintage thema
Ons bedrijf is ontstaan uit het gevoel iets leuks te willen doen en iets goeds en anders toe te voegen aan de stad Amersfoort. Bij Queens doen we alles met een grote glimlach en niets gaat ons te ver om het onze bezoekers en gasten naar de zin te maken.
BOEK NU
Ontbijt
We zijn dol op ontbijtjes maken!
Brunch
Zin in een heerlijke brunch?
Lunch
Simpel en goed! Nr. 1 is de smaak! 
High Tea
Al bijna 15 jaar lekkernijen!
Hotel
Sfeervol, klassiek en kleurrijk!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram