Bel direct: 
033 753 95 04
Boek hotel

Groesarrangementen
in Amersfoort

Heerlijk eten bij Queens Vintage Bakery met groepen tot 25 man
Boek online of bel: 033 753 9504
RESERVEER ONLINE

RESERVEER JE TAFEL ONLINE

BOEK EEN TAFEL
High tea bar in AmersfoortLunchroom in AmersfoortZoete hapjes bij queensQueens vorstelijk genieten met een High Tea in AmersfoortBijzondere High Tea Locatie in Amersfoort
  • Queens vorstelijk genieten met een High Tea in Amersfoort
  • Zoete hapjes bij queens
  • Lunchroom in Amersfoort
  • High tea bar in Amersfoort
  • Bijzondere High Tea Locatie in Amersfoort

Verschillende opties voor groepen

Wil jij iets eten met een grote groep? Heb je bijvoorbeeld een verjaardag, groot werkoverleg of een ander soort evenement te organiseren? Bij ons kun je terecht voor:

Ontbijt voor groepen

Vanaf 4 personen regelen wij voor jou een gedekte tafel, met theepotten, verse smoothie, scones, sandwiches met twee soorten (vegetarisch) beleg 

14,95 per persoon

Luxe ontbijt

Je krijgt alles wat je bij het normale ontbijt krijgt, maar als extra krijg je ook nog eens heerlijke pancakes en scrambled eggs 

19,50 per persoon

Brunch voor groepen

Tijdens een van onze brunches krijg je alles wat je met een luxe ontbijt krijgt. EN je krijgt daarbij ook onze iconische blueberry cupcakes als toevoeging.

23,50 per persoon

Lunch voor groepen

Samen met jouw gezelschap krijgen jullie een gedekte tafel met sandwiches, smoothies, potten thee en niet te vergeten blueberry cupcake's.

17,95 per persoon

Luxe lunch

Ook met de luxe lunch krijgt jouw groep weer alle heerlijkheden van de normale lunch. Met als extra? Scones en scrambled eggs!

23,50 per persoon

High tea voor groepen

Natuurlijk kan jouw groep ook bij ons terecht voor onze specialiteit. Namelijk high tea's! Je kunt bij ons terecht voor de twee varianten:

Vintage High Tea
19,95 per persoon

All You Can Tea
23,50 per persoon
Is mijn favoriete plekje. Heerlijke koffie met wat lekkers, zit er bijna elke week! Altijd een feestje bij Queens! En leuke vrouwen ;)!

Paul Verkleij

Lief restaurantje met mooi terras. Alles word home made gemaakt en dat proef je! Lekkere broodjes en gebak. Zeker de moeite waard hier even te genieten van wat lekkers op het terras.

Martine

Wat een ontzettend leuk en schattig tentje en de high tea zelf was heerlijk! De koffie was zo ontzettend lekker en er waren allerlei heerlijke soorten thee die ik niet eens kende. Alle hapjes zijn zelf gemaakt met heel veel liefde en dat proef je ook! Gelukkig niet alleen zoetigheid, maar ook lekker hartig om af te wisselen.

Melanie Risch

Ontbijt
We zijn dol op ontbijtjes maken!
Brunch
Zin in een heerlijke brunch?
Lunch
Simpel en goed! Nr. 1 is de smaak! 
High Tea
Al bijna 15 jaar lekkernijen!
Hotel
Sfeervol, klassiek en kleurrijk!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram